3 redenen om RoutIT Vision te bezoeken

Als ICT ondernemer weet je als geen ander dat de ICT branche voortdurend in ontwikkeling is. De ene innovatie volgt de andere razendsnel op. Het bijhouden hiervan kost niet alleen veel tijd, maar is ook een uitdaging. Want welke ontwikkelingen passen bij jouw bedrijf en jouw klanten? Om je hierbij te helpen organiseert provider RoutIT jaarlijks RoutIT Vision voor haar partners. Op deze vakbeurs deelt RoutIT haar visie op de ICT markt, innovaties en nieuwe diensten. Een evenement dat je volgens ons als ICT ondernemer niet kunt missen. Waarom? We geven je drie redenen!

1. Blijf innoveren en kennis opdoen

Innovatie en ontwikkeling binnen jouw onderneming zijn belangrijk om jouw marktpositie te behouden en versterken. Door op de hoogte te blijven van nieuwe mogelijkheden kun je blijvend inspelen op veranderende wensen en behoeften vanuit de markt. Bij RoutIT Vision Expo delen verschillende exposanten hun visie en kennis over de ICT branche in 2017. Daarnaast worden er presentaties gegeven over innovaties en nieuwe technieken. Zo ben je in één keer weer helemaal op de hoogte.

2. Kom in contact en laat je inspireren

RoutIT Vision is het ideale moment om bestaande relaties te spreken en om nieuwe contacten op te doen. Zo kun je enerzijds in contact komen met leveranciers van interessante producten of diensten. Maar anderzijds heb je ook de gelegenheid om met medeondernemers van gedachten te wisselen. Laat je inspireren!

3. Onderscheid je in de markt

Ook wij zijn aanwezig bij RoutIT Vision! Uiteraard ook om dezelfde redenen als hiervoor beschreven, maar vooral om bedrijven te helpen met uitdagingen op marketing- en salesgebied. Want als ICT bedrijf heb je te maken met concurrenten die toegang hebben tot dezelfde producten en technieken. Dus hoe zorg je er nu voor dat je je toch onderscheidt? Frank en Maya staan je graag te woord!

RoutIT Vision vindt plaats op 21,22,27 en 28 september en is uitsluitend voor partners. Inschrijving en deelname zijn op kosten van RoutIT. RoutIT partners kunnen zich aanmelden via de persoonlijke uitnodiging of door contact op te nemen met Partner Support.

 

Hopelijk tot dan!


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Heb je interesse om met ons op reis te gaan?