Afstudeerstagiair HBO Design
(met kans op baan!)

Ben jij die frisse, enthousiaste creatieve HBO-student die van uitdaging en afwisseling houdt? Dan hebben wij je droomstage!

Wat ga je doen?
Je gaat je bezighouden met grafische vormgeving, voor zowel online als offline. Je ontwerpt middelen vanuit een merkidentiteit, marketing-, content- of social-strategie, die bijdragen aan verschillende doelstellingen, zoals naamsbekendheid, het verzamelen van leads en andere conversies.

Je verzorgt het grafisch design voor een grote, diverse groep klanten, die actief zijn in verschillende branches. De ene dag maak je mailings en rapportages op, ontwerp je landingspagina’s en vul je nieuwsbrieven, en de andere dag hou je je bezig met huisstijlen en webdesign: Alle soorten online en offline werk komt voorbij!

Je bent onderdeel van verschillende teams, die zich bezighouden met branding, marketing, content en social.

Wie ben jij?
Je bent creatief, gedreven en nieuwsgierig, maar kan ook binnen de lijnen van een bestaande huisstijl werken. Je wordt blij van het maken van mooie dingen, maar je bent wel praktisch ingesteld: design is een oplossing. Verder ben je flexibel, zelfstandig, gestructureerd en kun je efficiënt werken. Je hoeft geen copywriter te zijn, maar enige affiniteit met tekst en de Nederlandse taal is wel een pré.

Wat heb je in huis?

  • Je hebt kennis en begrip van Creative Cloud [ Photoshop – Illustrator – InDesign]
  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je kan je keuzes en je werk onderbouwen
  • Je bent zelfstandig
  • Je hebt een open mind en een brede oriëntatie
  • Je kan snel schakelen

Wat bieden wij

  • 12 enthousiastelingen die zich bezighouden met hun passie
  • De mogelijkheid om mee te groeien in een ambitieus bedrijf
  • Informele sfeer
  • Kip op vrijdag

Wie zijn wij?
Uw Business Online is een jong en enthousiast online marketingbureau. We houden ons dagelijks bezig met het ontwikkelen van marketingstrategieën, het uitvoeren van marketingwerkzaamheden en het bouwen van websites. Binnen ons team bepaal jij je eigen succes. Hoe jong je ook bent! Uw Business Online is gevestigd in Bunschoten op 10 kilometer afstand van Amersfoort.

Solliciteren
We nodigen je uit om te solliciteren. We zien je motivatie waarom jij bij Uw Business Online wilt werken graag tegemoet. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar je cv / LinkedIn profiel. Mail dat naar contact@uwbusinessonline.nl. Mocht je na het lezen vragen hebben, bel dan naar 030 700 97 63 en vraag naar Merel van Beekum.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Heb je interesse om met ons op reis te gaan?