Benieuwd naar de werkweek van Frank?

Maandag
Op maandag starten we altijd met het doornemen van de lopende projecten. Niet alleen de webontwikkelprojecten worden besproken maar ook de marketingprojecten. Iedereen vertelt wat er deze week op de planning staat. Bij mij zijn dat een aantal afspraken met potentiële klanten en partners. Daarnaast veel overleg met Maya Noordam, onze online marketeer, om samen klanten te analyseren en verbeterslagen te maken waar nodig is. Deze week zullen met name onze klanten uit de ICT branche worden besproken, waaronder Digsource uit Barendrecht en T-ICT uit Spakenburg. Digisource doet mee aan Navigate North, een reis van 7000 km voor het goede doel.

reis-digisource-voor-dagboek

 

Dinsdag
Vandaag ben ik vooral bezig om te kijken hoe we samen met onze partners onze klanten nog beter kunnen bedienen. De dag ervoor heb ik een afspraak gehad met David van de Bunschoter. Centraal stond hoe we offline en online marketing nog beter op elkaar kunnen laten aansluiten. Tijdens de lunch hou ik voor mijn collega’s een inspiratiesessie over hoe wij geautomatiseerde communicatie met leads en prospects ontwikkelen voor onze klanten, waardoor potentiële kopers van een product of dienst altijd en op het juiste moment worden voorzien van relevante informatie.

 

Woensdag
Een adviesrapport schrijven voor een ICT dienstverlener. Namens Portland help ik bedrijven in de ICT om hun business te boosten. Ik analyseer ICT bedrijven om ze vervolgens met aanbevelingen te helpen. Mijn onderdeel in dit geheel is een blik op hun propositie, marketing en sales. De eerste opzet van dit adviesrapport komt voort uit een sessie, vorige week gehouden op het kantoor van Portland. Tussendoor heb ik samen met Maya Noordam een lunch met Guido Demmers, eigenaar van meerdere horeca zaken. Onderdeel van het gesprek is een nieuwe website en de vraag of ze hun gehele marketing moeten uitbesteden of zelf iemand moeten aannemen.

Donderdag
Optimaliseren van onze projectmanagement. Samen met Wesley heb ik een ochtend gereserveerd om eens kritisch te kijken naar onze manier van projectmanagement. Daarnaast zit ik met Frank Dop van 123fin om de stand van zaken door te nemen op financieel gebied. Einde van de dag heb ik twee uur geboekt voor mezelf. Er moet een nieuwe slogan worden bedacht bij een nieuwe software product. De eerste versie was niet helemaal bevallen, maar na het aanpassen de tweede versie wel.

Vrijdag
Kick-off meetings! Vandaag staan er vijf afspraken gepland. Een drukke dag zo voor het weekend. De eerste afspraak gaat over een nieuwe website van zwemschool het Duikertje. Ze willen meer hun doelgroep aanspreken. Meteen daarna staat een meeting gepland met Dennis en Monique om de stand van zaken te bespreken. Ze beginnen een nieuw restaurant in Spakenburg. In de middag hebben we een kick-off met Kokall Kozijnen om vervolgens de week af te sluiten met Sjaak van de Mheen van Huize Roots. Hij gaat verhuizen naar Zweden om jongeren die het in Nederland moeilijk hebben daar voor een tijdje naar toe te halen. Onder het mom van maatschappelijk verantwoord ondernemen helpen wij Sjaak.

afbeelding-huize-roots-voor-in-dagboek


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-