Benieuwd naar de werkweek van Wesley?

Maandag
’S Ochtends starten we met het doornemen van de projecten waar deze week aan gewerkt wordt. Voor mij zijn dat het afronden van een aantal websites. Ik zal de laatste aanpassingen aan de websites van Omnia workspace en een aantal visboeren maken, zodat deze live kunnen worden gezet. Voor Omnia Workspace betreft dit vooral het fixen van de laatste bugs om zo de website helemaal klaar te maken voor livegang. Daarnaast zal ik een start maken met een nieuw project, Dorsthuys Demmers. Voor dit restaurant wordt een compleet nieuwe website ontworpen.

afbeelding-inspiratielunch-wesley

Dinsdag
Vandaag ga ik de websites van vishandels Duijvis, J & A.H. de Graaf en viswinkel Hesseplaats live zetten. Vanaf nu zullen deze visboeren dus ook online te vinden zijn. Ook heb ik tijd ingepland om de openstaande supporttickets van onze klanten te verwerken. Wanneer klanten zien dat iets aan de website niet klopt of graag iets willen aanpassen, kunnen zij dit aan ons doorgeven. Wij verwerken deze verzoeken altijd binnen 24 uur.

Woensdag
Vandaag staat mijn dag voor een groot deel in het teken van Spui 76. Gisteren heb ik al de foto’s van de fotoshoot op de website verwerkt en de laatste bugs opgelost. Vandaag ga ik de hosting aanmaken en zal ik in samenwerking met T-ICT de livegang voorbereiden. Het is belangrijk dat dit probleemloos gaat, omdat de opening vandaag plaatsvindt. Ook houd ik me bezig met de SEO, zodat de website een hogere ranking krijgt in Google en dus sneller gevonden zal worden.

afbeelding-spui

Donderdag
Naast de dagelijkse mailing die ik namens Rutger Kooij Zeevisgroothandel verstuur, zal ik vandaag werken aan de folder voor het bedrijf. Dit is een folder die bestaat uit maandaanbiedingen voor de klanten van Rutger Kooij Zeevisgroothandel. Ook zit ik vandaag om de tafel met Crossfit Bunschoten. Een aantal weken terug is de website live gegaan en het is tijd om met elkaar te bespreken of alles nog klopt en of er eventueel nog een aantal wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Dit doen wij regelmatig met onze klanten, om zo de website up-to-date te houden.

Vrijdag
Op de laatste dag voor het weekend kan ik nog flink aan de bak. Vandaag staat onder meer een eerste opzet van de website van Dorsthuys Demmers op de planning. Ook heb ik een afspraak met Winckle om de website door te spreken, die een paar weken geleden live is gegaan. Daarnaast zal ik vandaag ook nog bezig zijn voor Uw Business Online zelf. Zoals ik altijd op vrijdag doe, stuur ik ook vandaag diverse klanten een projectupdate. Op deze manier houd ik klanten wekelijks op de hoogte van de voortgang van het project.


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v.€399,-