Branches

In veel branches is de reis naar meer omzet niet eenvoudig. Neem bijvoorbeeld
de IT branche die al jaren onderhevig is aan stevige veranderingen.

De ICT branche

Hoe onderscheidt jouw ICT bedrijf zich ten opzichte van concurrenten? Een veel gestelde, maar geen gemakkelijke vraag. Een vraag waarin heel veel verschillende factoren een rol spelen. Daarbij komt kijken dat de ICT branche al jaren onderhevig is aan stevige veranderingen.
De opkomst van verschillende nieuwe technologieën zoals de cloud speelt daarin een grote rol. Niet alleen het verdienmodel van veel ICT dienstverleners is daardoor verplaats van eenmalige opbrengsten naar een abonnementsstructuur, maar ook de vraagstukken van de eindklant zijn anders. Deze veranderingen vergen een andere denkwijze met betrekking tot online marketing en sales.

Lees hier onze businesscases en blogs

MKB

Jouw bedrijf is je levenswerk. De afgelopen jaren is niet alleen het koopgedrag van je klant veranderd, maar ook de manier waarop je communiceert. Dit ervaar je waarschijnlijk elke dag weer. Zo is je bedrijfswebsite een digitale levenslijn tussen jou als eigenaar en je klanten. Het is een plek voor mensen om te ontdekken en een band te kweken met je merk. Wat ondernemers niet vaak realiseren is dat 90% van je klanten deze vorm van klantenbinding onbewust beleven. Wij helpen ondernemers in het MKB om synergie te kweken tussen datgene wat er binnen jouw bedrijf gebeurt en een krachtige online marketing boodschap.

Lees hier onze businesscases en blogs

Webshops

Waarschijnlijk heb je al een winkel of heb je gewoon een goed idee. Een webshop beginnen lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. Veel ondernemers zoals jij lopen rond met het idee, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. En als ze willen beginnen krijgen ze het gevoel dat er direct flink geïnvesteerd moet worden. Moet ik meteen een webshop op maat laten maken? Moet ik direct starten met een Google Adwords campagne? Wij helpen je graag om van jouw idee een succesvol verhaal te maken.

Lees hier onze businesscases en blogs

Horeca

De vraag naar goede restaurants zal altijd blijven bestaan. Wanneer je een passie hebt voor eten en drinken loop je misschien rond met het idee om zelf een restaurant te beginnen. Of wellicht heb je zelf al een restaurant. Je hebt echter meer nodig dan passie om een succesvol restaurant te beginnen. De concurrentie in de horeca is groot. Het maakt dan ook niet uit welk type horecabedrijf je op wilt zetten, concurrentie zal er altijd zijn. Om de concurrentie succesvol te lijf te gaan is restaurantmarketing van groot belang. Wij helpen je graag om vanuit je passie online marketing succesvol in te zetten.

Lees hier onze businesscases en blogs

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-