Business Bootcamp Amersfoort

Business Bootcamp Amersfoort spreker Danny Rietveld: ‘Groei met je bedrijf!’

Twee periodes van absurde groei; ondernemer Danny Rietveld maakte het mee. Tijdens de Business Bootcamp Amersfoort op donderdag 23 november deelt hij zijn ervaringen en tips. Organisatoren Uw Business Online en Match-day zijn blij Danny te hebben gestrikt als spreker. Frank Hartog van Uw Business Online: “Danny vertelt zijn verhaal en deelt zijn succesvolle aanpak. Daarna gaan de ondernemers in workshops zelf aan de slag met hun eigen bedrijf!”

Groei strategieën

Het bedrijf OnderNamen van Danny Rietveld maakt op dit moment voor de tweede keer een absurde groei door. Hierover zal hij vertellen als openingsspreker tijdens de Business Bootcamp Amersfoort. Danny vertelt: “Ik ben erg enthousiast over het evenement en dat ik hier zo veel ondernemers mag inspireren. Ik vertel over het kiezen van doelstellingen, het samenstellen van een team, het opstellen van een strategie met hedendaagse mogelijkheden en veel meer. Het heeft voor mij al twee keer gewerkt!” Danny zal na de lunch, die begint om 13 uur, de ondernemers inspireren en ze klaarmaken voor de aansluitende workshops, waarin ze met hun eigen strategie aan de gang gaan.

Event vol energie

De Business Bootcamp Amersfoort belooft een evenement vol energie te worden. Na de ondernemerslunch staat de ondernemer een inspirerende sessie met spreker Danny en meerdere growth workshops te wachten. De workshops gaan over onder meer over de reis die jouw klant doormaakt en hoe je dat tot een succes maakt, het bereiken van nieuwe klanten en hoe je met jouw marketing succesvol een merk neerzet. Chris de Graaf van Match-day verzorgt één van de workshops. Chris: “De workshops zijn opgezet met bedrijven met een minimum van ongeveer 5 medewerkers in gedachten. Het idee is: hoe groei je naar meer omzet en klanten? Als de ondernemer vertrekt zit hij vol nieuwe ideeën en kan hij zijn bedrijf een nieuwe kick-start geven!”

Business Bootcamp Amersfoort

Save the date: donderdag 23 november, van 13:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie vind je via onderstaande button!

Meer informatie


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht