Case 123Fin.

123Fin.

 

123Fin. wil iedere ondernemer ontzorgen in zijn financiële processen, zodat deze betere ondernemersbeslissingen kunnen maken. Dit wil 123Fin. bereiken door processen te optimaliseren dankzij het gebruik maken van slimme technologie zoals Exact Online en Basecone.

Jaap Willem van Randen, 123Fin.: “Wij zijn een jong bedrijf die zich volledig focust op onze core processen. We wilden natuurlijk verder groeien als bedrijf, maar marketing was voor ons iets nieuws. Ook kun je anno 2016 natuurlijk geen bedrijf meer hebben zonder website. Uw Business Online is marketing partner van meerdere klanten van ons en zo konden we zien hoe effectief marketing campagnes waren in het genereren van meer omzet. We hebben toen contact gezocht met Uw Business Online en een afspraak gemaakt voor een inspiratiesessie.”

Identiteit > Techniek > Marketing

Frank Hartog, Uw Business Online: “Bij 123Fin. zijn we gestart met de identiteitsfase, voordat we aan de technische fase begonnen. In de identiteitsfase zijn we gaan kijken waar 123Fin. voor staat en waarom? Hun visie luidt: “in 3 stappen financiële controle”. Na de identiteitsfase kwam de technische realisatie van de website en verschillende tools. Er is een representatieve website gebouwd rondom het concept en we hebben gekeken hoe WhatsApp past in deze strategie en vervolgens geïmplementeerd. Na deze opstartfase van de marketingstrategie volgt de situatie waar we ons nu in bevinden. Namelijk de continuïteit in het vertellen van het verhaal van 123Fin. door verschillende online en offline middelen in te zetten die passen bij de doelgroep van 123Fin.”

Succesvolle groei

Jaap Willem, 123Fin.:” Uw Business Online heeft een goed resultaat geleverd! We hebben een stukje naamsbekendheid gekregen en een krachtige website die uitstraalt waar we voor staan. Het is meer dan alleen een website opleveren en content schrijven. Ze denken mee over de visie en strategie van het bedrijf. Door Uw Business Online kunnen we nu ook ons succes online meten! Dit geeft dan weer invulling aan de marketing uitingen en dit levert succesvolle groei op. Al met al zijn we ontzettend tevreden!”

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem gerust eens contact met ons op of meld je aan voor een gratis inspiratiesessie t.w.v. €399.

Background

Heb je interesse om met ons op reis te gaan?