Case Bram Muys

Bram Muys

Het publiek op de markt verandert

Spakenburger Vishandel Bram Muys & Zonen is één van de grootste ambulant vishandelaren van Nederland. Al bijna 40 jaar staan zij door heel Nederland met de meeste diverse soorten verse en warm gebakken vis.
Bij Spakenburger Vishandel Bram Muys en Zonen ziet men dat het marktpubliek aan het veranderen is. Steeds jongere gezichten, steeds andere wensen maar ook heel veel smartphones worden gesignaleerd op de verschillende markten waar zij werkzaam zijn. Hoewel de traditionele marktreclames nooit zullen verdwijnen, weet men dat consumenten in een veel vroeger stadium getriggerd kunnen worden om een aankoop te doen bij Bram Muys. Deze kans mag dan ook niet onbenut blijven.

Spakenburger Vishandel Bram Muys & Zonen

Ondanks dat het publiek aan het veranderen is, en al in een veel vroeger stadium beïnvloed kan worden, is er één karakteristieke eigenschap die niet snel zal veranderen. Marktpubliek weet dat er op de markt vaak goede aanbiedingen te vinden zijn en zijn hier dan ook dol op. Bij Bram Muys wil men die twee factoren combineren! Doelgericht consumenten online op de hoogte brengen van de aanbiedingen bij hen op de markt.

Uw Business Online

Voordat consumenten online benaderd worden is het belangrijk om een goede basis neer te leggen waar potentiële klanten ontvangen worden. Deze basis is de website, hierop wordt op een transparante manier weergegeven wie het bedrijf is, wat het bedrijf doet en waarom het bedrijf dat doet. Uw Business Online heeft voor Bram Muys een website ontwikkeld op basis van foto’s die vertellen wie Spakenburger Vishandel Bram Muys & Zonen is. Om de consument online te benaderen is er ingezet op twee verschillende middelen, namelijk email marketing en Facebook marketing.

Bekijk hier het resultaat van www.brammuijs.nl 

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-