Case Digisource

Digisource

Iedereen moet met het grootst mogelijke comfort kunnen werken, onafhankelijk van de plaats waar iemand zich bevindt. Dat is in één zin de visie van Digisource op de hedendaagse automatisering. Om deze visie te vermarkten heeft Digisource Uw Business Online ingeschakeld.

Leads genereren

Peter van Lent, Digisource: ‘We waren op zoek naar een partij die ons ging helpen met het genereren van leads. Frank kende ik vanuit zijn vorige functie als marketing manager bij New Day at Work. Het voordeel van Frank is dat hij veel kennis heeft van ICT producten en onze markt. Hij heeft de capaciteit om de oplossing te vermarkten en niet de techniek.’’

Frank Hartog, Uw Business Online: ‘’Om de rode draad van de marketing van Digisource te waarborgen was een goede basis creëren belangrijk. Deze basis bestond uit het schrijven van een duidelijke marketingpropositie en buyer-persona. Vanuit deze basis hebben we een marketingstrategie geformuleerd met heldere doelstellingen en een goede ondersteunende website gebouwd.

Marketing automation

Peter van Lent: “Na de oplevering van de website begon het pas echt. Samen met Uw Business Online hebben we een marketingplanning gemaakt. Maandelijks plaatsen we blogs, artikelen, interviews en klantverhalen om kennis en ervaring van en mét ondernemers te delen.”

Frank Hartog: “Door het opzetten van een marketing automation, zorgen we voor continuïteit en een duidelijk samenspel tussen sales en marketing. Door de inzet van verschillende tools, vertalen we de marketingresultaten naar concrete leads.”

Flexibele marketingafdeling

Peter van Lent: “Het voor mij als ondernemer prettig om duidelijke resultaten te zien van onze samenwerking met Uw Business Online. Door onze marketingactiviteiten zijn wij veel meer top of mind bij onze bestaande klanten en hebben we een grotere naamsbekendheid in de regio bij potentiële klanten. Ook bevelen onze huidige klanten ons steeds vaker bij anderen aan. Uiteindelijk hebben we nu een marketingmachine waarmee we aanzienlijk meer waardevolle leads genereren. Uw Business Online denkt niet alleen strategisch mee, maar neemt ook nog eens de complete uitvoering uit handen. Dat maakt Uw Business Online onze flexibele marketingafdeling, die wij gemakkelijk kunnen op- en afschalen. Door dit ook geheel belangeloos te doen tijdens onze deelname aan Navigate North, waarbij wij sponsorgeld ophaalden voor een goed doel, hebben we echt het gevoel dat we er als team samen voor gaan.”

Frank Hartog: “De komende tijd gaan we de marketing automation nog verder uitbreiden. Op deze manier zetten wij samen met Digisource steeds grotere stappen in de reis naar meer omzet.”

Wil je ook tips ontvangen om meer omzet te behalen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bekijk hier het resultaat van www.digisource.nl 

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-