Case Lancom

De website die het verhaal van ICT bedrijf Lancom ook online vertelt

Lancom levert, implementeert en beheert ICT omgevingen bij het MKB en non-profit organisaties. Voor ICT begrippen loopt het bedrijf al een tijd mee in deze bedrijfstak, namelijk al sinds 1995. Dankzij deze ervaring is Lancom in staat om nieuwe ontwikkelingen snel op te pakken, zonder de beheersbaarheid van de ICT omgevingen uit het ook te verliezen. Lancom staat voor de duurzaamheid van de oplossingen, producten en diensten die zij in de markt zetten. Ook met oog op mens en milieu.

Paul van Wingerde, Lancom: “Wij waren op zoek naar een partij die het verhaal dat wij aan onze klanten willen vertellen goed kon vertalen op onze website. Via mijn ICT netwerk kwam ik in contact met Frank Hartog. Het enthousiasme waarmee Uw Business Online te werk gaat, sprak mij erg aan. Daarnaast kon ik mij ook goed vinden in de aanpak van Uw Business Online: erg pragmatisch en snel.”

Frank Hartog: “Wij hebben voor Lancom het technische aspect van de marketing opgepakt. We hebben een nieuwe website gemaakt die het nieuwe verhaal van Lancom goed vertegenwoordigt. Deze hebben we versterkt door zowel visuele als tekstuele invulling van de website. Zo hebben we iconen ontworpen en de werkwijze vertaald naar een infographic. En we hebben Lancom ondersteund met de content. Waar op de website eerst veel tekst en uitleg gegeven werd over technieken, ligt de focus nu op de oplossingen die de ICT diensten van Lancom verzorgen. Naast het verhaal van Lancom, was het ook belangrijk dat het bedrijf de hoge positie in Google niet zou verliezen. In samenwerking met een andere partij zijn wij hier goed in geslaagd.”

Bekijk hier het resultaat van de website. Vind je het zelf moeilijk om jouw verhaal te verwerken in een website, neem dan gerust eens contact met ons op of meld je aan voor een gratis inspiratiesessie t.w.v. €399,-!

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-!