Case Miss Vintage

De groeiende webshop van Miss Vintage

Miss Vintage is een online webshop waar je terecht kan voor retro, vintage, rock ’n roll en pin-up kleding. Het is een jong, ondernemend en dynamisch bedrijf dat iedere vrouw zowel online als op afspraak een complete 40’s en 50’s look kan aanmeten.

Mary Westland, Miss Vintage: “De webshop is eind 2013 online gegaan en bleek al snel een groot succes. Daarom realiseerden wij ons dat het tijd was voor de volgende stap. We waren daarom op zoek naar een partner die onze bestaande standaard webshop kon veranderen in een professionele webshop en ons kon helpen om het verhaal van Miss Vintage onder de aandacht te brengen. We zijn hiervoor bij Uw Business Online terecht gekomen, die ons met beide wensen kon helpen.”

Frank Hartog, Uw Business Online: “We zijn begonnen met het in kaart brengen van de identiteit en het verhaal van Miss Vintage. Dit hebben we vervolgens vertaald naar een professionele website. Zowel het design als de gebruiksvriendelijkheid spelen hierin een grote rol. Het moet voor bezoekers aantrekkelijk én zo eenvoudig mogelijk zijn om een bestelling te plaatsen. Om zoveel mogelijk bezoekers naar de website te krijgen, ondersteunen we Miss Vintage met SEO, Google Adwords en contentmarketing. Zo wordt er maandelijks een blog geschreven en versturen wij een nieuwsbrief.”

Mary Westland: “De korte lijnen en directe afspraken zorgen voor een mooie samenwerking. Met behulp van Uw Business Online blijven we groeien. Momenteel wordt er gewerkt aan het vertalen van de webshop naar het Engels, omdat er steeds meer klanten buiten Nederland ons weten te vinden. Zo kunnen ook zij gemakkelijk bij ons bestellen!”

Benieuwd naar de webshop? Bekijk hier het resultaat! Wil jij ook hulp bij het professionaliseren van jouw webshop? Neem dan gerust contact met ons op of meld je aan voor een inspiratiesessie!

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-!