Case Rutger Kooij

Rutger Kooij

(Potentiële) klanten zijn online op zoek naar ons bedrijf
Rutger Kooij Zeevisgroothandel (RKZ) is gevestigd in het hart van de visindustrie in Bunschoten-Spakenburg. Al tien jaar is RKZ een begrip voor alle vishandelaren in Bunschoten-Spakenburg en daarbuiten. RKZ biedt een uitgebreid assortiment aan verse en diepgevroren vis, maar heeft daarnaast ook alle sauzen en specerijen die een vishandelaar dagelijks nodig heeft.

Rutger Kooij Zeevisgroothandel
Rutger Kooij zeevisgroothandel is een bedrijf dat constant bezig is met innoveren, en wil er alles aan doen om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen. Na wat simpele aanpassingen aan de oude website, en het inzetten van een aantal eenvoudige tools werd het duidelijk dat toch vaker naar een visgroothandel wordt gezocht dan men voormogelijk hield. Toch beseft men dat er in de visbranche ook nog een groep gevoelig is voor offline marketing. Een cross mediale campagne met als doel het generen van leads is voor RKZ het strijdplan voor de toekomst.

Uw Business Online
Omdat er dagelijks andere prijzen in de visbranche gelden, is het voor RKZ belangrijk deze op een eenvoudige maar efficiënte manier onder de aandacht van haar doelgroep te krijgen. Daarom hebben we een salestool ingericht dat daar volledig aan voldoet. Daarnaast heeft RKZ te maken met seizoen producten en maandelijks een vissoort die door de gehele visbranche in het zonnetje wordt gezet. Hiervoor is een maandelijks terugkomende actie bedacht zodat er geen seizoen product of vissoort te kort wordt gedaan en de klanten van RKZ altijd op de hoogte zijn. Om de online vindbaarheid te verbeteren is de nieuwe website Googlevriendelijk (SEO) ingericht en is er een social media training gegeven.

Bekijk hier het resultaat van www.visgroothandel.nl 

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-