De beleving van Spui76 als marketingstrategie

Spui76 is een restaurant in Spakenburg met een warme huiselijke sfeer, eigentijds interieur, open keuken waar klassieke gerechten met een eigentijdse twist worden geserveerd. Het is gelegen aan het Spuiplein bij de oude haven van Spakenburg. In de lounge kunt u terecht voor een kop koffie, snelle lunch of een borrel.

Denis Nijp, Spui76: “Spui76 heeft in maart van dit jaar de deuren geopend. De voorafgaande maanden zijn we heel erg druk geweest met het opzetten van ons bedrijf. Er was daarom weinig tijd voor het opzetten van de marketing. Ook hadden we niet alle benodigde kennis in huis. Voor het ontwikkelen van de website en het opzetten van de marketing zijn we daarom op zoek gegaan naar een lokale partner. Zo zijn we bij Uw Business Online terecht gekomen, dat ons met beide uitdagingen kon helpen.”

Creëren van een marketingstrategie

Frank Hartog, Uw Business Online: “In de horeca gaat het om beleving. We hebben Spui76 geholpen om deze beleving te vertalen naar een marketingstrategie. En dat gaat verder dan alleen een website, want dat is maar een klein onderdeel van de marketing. We zijn daarom met Spui76 bij het begin begonnen, het creëren van een duidelijke identiteit. In samenwerking met Meyn Design hebben we vervolgens de naam en de huisstijl ontwikkeld. Daarna hebben we een plan opgesteld hoe we Spui76 onder de aandacht konden brengen. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld een nieuwsbrief ingezet, die nog steeds maandelijks verstuurd wordt. Ook hebben we gebruik gemaakt van social media om de beleving van Spui76 te delen. Zo zorgen we er met marketing voor dat het restaurant ook daadwerkelijk meer gasten mag verwelkomen.”

Denis Nijp: “De samenwerking bevalt goed. Uw Business Online werkt met een klein team, waardoor de lijntjes kort zijn. Er wordt altijd snel gereageerd en kritisch met ons meegedacht. Ze zijn in staat om zich echt in de klant te verplaatsen. We kunnen Uw Business Online daarom zeker aanbevelen.”

Heb je ook te maken met uitdagingen rondom het opzetten van de marketing van je nieuwe bedrijf? Neem gerust eens contact met ons op of meld je aan voor een gratis inspiratiesessie t.w.v. €399.

Bekijk hier de website van Spui76! 

Background

Heb je interesse om met ons op reis te gaan?