Case T-ICT

Marketing en sales als één machine bij ICT dienstverlener T-ICT

T-ICT is een betrouwbare dienstverlener die ervoor zorgt dat hun medewerkers en de klanten efficiënt en productief te werk kunnen gaan. Dit dankzij een slimme inzet van ICT. Iedere dag ondersteunt en adviseert T-ICT (middel)grote organisaties bij het automatiseren en optimaliseren van computernetwerken en infrastructuur.

“Uw Business Online is in staat om met behulp van marketing onze omzet écht te vergroten.”
– Zeger van Twillert, eigenaar van T-ICT

Zeger van Twillert, eigenaar van T-ICT: “In het verleden hadden wij moeite om te kiezen voor de juiste marketingmiddelen en de continuïteit daarvan. Het genereren van nieuwe business bleef onder andere daarom uit. Wat er wel aan marketing gedaan werd sloot niet goed aan op de sales, het versterkte elkaar totaal niet. Daarom waren wij op zoek naar een partij die ons kon helpen om met behulp van marketing écht onze omzet te vergroten. We zijn hiervoor terecht gekomen bij Uw Business Online, omdat zij in staat zijn om marketing en sales als één machine neer te zetten.”

Zeger van Twillert: “Vanuit een bestaande basis is Uw Business Online aan de slag gegaan. Als eerste stap hebben ze de website aangepast en vervolgens de marketing opgezet. Maandelijks versturen ze een nieuwsbrief en schrijft Uw Business Online klantverhalen, blogs en interviews die op onze website en social media worden geplaatst.”

Frank Hartog: “Vanuit deze basis zijn we met T-ICT een leadmachine gaan opzetten. Met behulp van verschillende slimme online marketing tools worden de resultaten van de marketingactiviteiten omgezet in concrete leads. Zo analyseren we bijvoorbeeld websitebezoeken met onder meer Google Analytics en bedrijfsherkenningssoftware. De data die hieruit voortkomt is directe input voor de sales. Deze leads worden vervolgens ook door Uw Business Online telefonisch opgevolgd. Op deze manier worden de verkopers van T-ICT optimaal ondersteunt. Zo wordt T-ICT compleet ontzorgt op het gebied van marketing en sales. Elke maand rapporteren wij T-ICT wat de ROI is op het gebied van onze online marketing en sales werkzaamheden. Op deze manier werken we effectief aan het vergroten van de omzet.”

Benieuwd hoe wij uw ICT marketing kunnen verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-