Case The Body Company

The Body Company

The Body Company is een trainingsstudio midden in het centrum van Bunschoten-Spakenburg. The Body Company heeft een sportmethode ontwikkeld waarbij niet de methode, maar jij als mens en jouw geluk centraal staan. Volgens The Body Company is iedereen uniek, beweegt anders en heeft iedereen een andere definitie van geluk.

Tijd & structuur

Jeroen van Noortwijk, The Body Company: “Wanneer je een bedrijf hebt, is tijd essentieel. Ik wist wel een aantal dingen over online marketing, maar ik had er de tijd niet voor om dit naast mijn andere werkzaamheden toe te passen. Ik vond het lastig om structuur te krijgen in mijn marketingwerkzaamheden. Via Frank ben ik bij Uw Business Online terecht gekomen. Ik was vrij snel overtuigd door hun daadkrachtige aanpak. Daarom liet ik de marketingwerkzaamheden over aan Uw Business Online, zodat ik mijzelf kon focussen op het begeleiden van mijn cliënten.

Terug naar de basis

Frank Hartog: ”We zijn met The Body Company eerst terug gegaan naar de basis. Welke boodschap en welk bedrijfsverhaal had The Body Company te vertellen? Nadat we deze propositie helder hadden, konden we direct overbrengen waar The Body Company voor staat en de markt op een sterke manier betreden. Vervolgens hebben wij de doelgroep van The Body Company in kaart gebracht, om zo te weten wie we moesten bereiken. Hierna was het van belang om de belofte waar te maken. De propositie “Sport jezelf gelukkig” vormde de basis voor alle verdere marketingwerkzaamheden. Nadat de basis duidelijk was, hebben we de ‘tone of voice’ voor de huidige en potentiële klanten bepaald. We hebben ervoor gekozen om een mix te maken van het uitleggen van de sportmethode en de expertise en kennis van Jeroen te delen. Dit doen we aan de hand van een marketingkalender waarin we video’s, klantverhalen en blogs op een strategische wijze inzetten. Hiermee zorgen we dat er meer traffic wordt gegenereerd naar de website, met het gevolg dat er meer aanvragen voor personal en small group training worden gedaan.

Meer omzet

Jeroen van Noortwijk, The Body Company: “Door de werkzaamheden van Uw Business Online is mijn omzet gestegen, heb ik meer websitebezoeken en véél aanvragen gehad! Erg goed dus. Ook hebben mijn social media kanalen veel meer volgers gekregen en vindt er echt een dialoog plaats. Ik weet nu ook precies wat werkt voor mijn doelgroep. Er is wederzijdse input en motivatie om de samenwerking te blijven doorzetten. Ik ben er zeer tevreden over en kan iedereen Uw Business Online aanbevelen.

Benieuwd hoe wij meer kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem gerust eens contact met ons op of meld je aan voor een gratis inspiratiesessie t.w.v. €399.

Background

Heb je interesse om met ons op reis te gaan?