Case Tosch

Tosch

Tosch is een allround automatiseringsbedrijf in Barneveld. Tosch helpt ZZP’ers, mkb’ers en non-profitinstellingen om hun bedrijfsprocessen effectiever, gebruiksvriendelijker én veiliger in te richten. Tosch heeft zich met name gespecialiseerd in IT security.

Online zichtbaarheid

Ronny Morren, Tosch: “Zoals voor velen geldt, is groei voor ons bedrijf ook belangrijk. We waren online niet genoeg zichtbaar, om meer potentiële klanten te bereiken. Er lag echter niet genoeg marketingwerk om hier iemand voor in dienst te nemen. We waren daarom op zoek naar een partner die ons dit uit handen kon nemen. Via een relatie zijn we bij Uw Business Online terecht gekomen. Zij tonen gedrevenheid in de aanpak en denken goed mee over onze uitdagingen. Ze beschikken daarnaast over veel kennis van ICT en snappen daarom goed hoe onze processen werken.”

Met online marketing meer omzet

Frank Hartog: “We hebben eerst gekeken wat Tosch onderscheidt van andere ICT bedrijven. Hun specialisatie in IT security was een mooie basis voor een heldere propositie. Deze propositie hebben we vertaald naar een nieuwe website, waarop Tosch haar kennis en ervaringen op dit gebied kan delen. Vervolgens hebben we een marketingplan geschreven om uiteindelijk meer leads te genereren. Dit doen we maandelijks door het schrijven van blogs, artikelen, klantverhalen en nieuwsbrieven. Hiermee genereren we traffic naar de website en door middel van slimme technologie kunnen we een deel van deze bedrijfsbezoeken herkennen. Dit is directe input voor de verkoopmedewerkers van Tosch. Zo zorgen we ervoor dat zij uiteindelijk met marketing ook meer omzet behalen.”

Ronny Morren, Tosch: “De samenwerking met Uw Business Online bevalt goed. Ze denken mee en reageren snel op vragen. Ze doen niet moeilijk over een extra bezoek of een extra aanpassing aan de website of iets dergelijks. Elke week hebben we overleg met Maya over de inhoud van de content. Daarnaast hebben we eens in de zoveel tijd strategisch overleg om de koers voor de komende periode te bepalen. Door de marketingactiviteiten van Uw Business Online hebben we mooie leads gekregen die we konden opvolgen. Ook merken we dat de marketing zorgt voor een stuk klantbinding door de informatieve blogs die we schrijven. We hebben in Uw Business Online een marketingmedewerker op maat, die kan meedenken over strategie, marketing, sales en de website.”

Bekijk hier de website van Tosch. Benieuwd hoe jij de volgende stap kunt zetten met jouw ICT bedrijf? Meld je dan aan voor een gratis inspiratie sessie t.w.v. €399,-!

Background

Heb je interesse om met ons op reis te gaan?