Case Vishandel Rick Hopman

Vishandel Rick Hopman

Vishandel Rick Hopman verkoopt al jaren gebakken en verse vis op verschillende locaties in Nederland. Rick Hopman vroeg aan Uw Business Online welke rol een nieuwe website kan betekenen in het verhogen van zijn omzet.

‘’De marketing voor ambulante handel is veranderd. Hierin speelt social media een steeds belangrijkere rol. Om hier optimaal op in te spelen heb je een professionele website nodig. Een website is namelijk het middelpunt van al je (online) marketingactiviteiten. Ook voor de ambulante handel, ’’ vertelt Frank Hartog, eigenaar Uw Business Online.

Door de goede samenwerking met Rick Hopman waren wij in staat om de website snel live op te leveren. Daarnaast hebben wij Rick geadviseerd om ook te kijken naar andere marketingactiviteiten. Door een goed samenspel van de juiste marketingmiddelen bereik je namelijk sneller je (omzet)doelen.

’Toen ik bij Uw Business Online kwam waren ze druk bezig met het ontwikkelen van een marketingpakket voor de ambulante vishandel. Dit sprak mij direct aan. Met dit marketingpakket ben ik in staat om mij volledig op mijn werkzaamheden te richten terwijl Uw Business Online mijn marketing regelt, zowel online als offline!’’

 Rick Hopman, eigenaar Vishandel Rick Hopman

Marketingpakket

Het marketingpakket bestaat uit een folder, receptenkaartje en poster. Op de folders en posters worden de wekelijkse aanbiedingen van de vishandel gecommuniceerd. Op het receptenkaartje staat de vis van de maand met daarbij een heerlijk recept dat maandelijks wordt ontwikkeld. Alle aanbiedingen en recepten worden ook door ons op de website geplaatst en gedeeld op social media.

Een rode draad en continuïteit creëren in je (online) marketinguitingen is belangrijk om je doelstellingen te bereiken. Met behulp van ons marketingpakket in combinatie met een hedendaagse website kun je hier een grote stap in zetten. Ben je benieuwd hoe we dit ook voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op!

Bekijk hier het resultaat van www.vishandelrickhopman.nl

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-