CASE: WELKOM IN ONS NETWERK

De betrokken IT-specialisten van Allinco zorgen vanuit hun passie voor uitdagende netwerkvraagstukken voor een IT-omgeving die perfect aansluit op jouw behoefte. Hoe groot de uitdaging ook is. Voor dit mooie bedrijf mochten wij hun rebranding doen en hun strategie en website ontwikkelen.

OPDRACHT

Van onderwijs tot industrie en hospitality tot MKB. Allinco implementeert overal innovatieve, hoogwaardige technologie waarmee je optimaal kunt presteren. En hoe groter de uitdaging, hoe leuker ze het vinden. Hun betrokkenheid, specifieke branchekennis en hun streven naar het allerbeste resultaat willen ze graag actief uitdragen. Aan ons de vraag of wij hen daarbij konden helpen.

Voor de volle 100%!

Werkwijze

1.
IDENTITEIT

Het scherp krijgen van het verhaal van Allinco. De markt van IT is zeer concurrerend. Daarom gaan we op zoek naar het unieke, authentieke verhaal van Allinco. Daarin zit hun onderscheidende vermogen: de kracht van hun oplossingen, hun betrokkenheid en hun specialisme op het gebied van Wi-Fi.

2.
STRATEGIE

Het bepalen van de marketingstrategie. Omdat Allinco een absolute specialist is, willen zij kennispartner zijn voor hun relaties. In hun partnerships is het doel altijd om elkaar beter te maken. Dus genereren we nieuwe leads gericht op lange termijn relaties met een accountbased strategie. En we optimaliseren de complete customer experience vanuit de pay-off ‘Welkom in ons netwerk’.

3.
MARKETING

Het ontwikkelen van de website én alle marketingmiddelen die nodig zijn om de strategie optimaal uit te voeren: designs, blogs, whitepapers, business cases, SEO en een kwalitatieve leadlijst.

DE WEBSITE

In de website ervaar je ‘Welkom in ons netwerk’ door het overzichtelijke, frisse design en de duidelijke navigatie. Met mooie, krachtige eigen fotografie is het plaatje compleet en krijgt de organisatie een eigen, authentiek en een herkenbaar gezicht. Dat in combinatie met de nieuwste websitetechnieken zorgt ervoor dat de website erg fijn aanvoelt en razendsnel is. De ideale gebruikers ervaring dus.

Het resultaat?

Door het gebruik van een headless frontend is de website razendsnel. Samen met het overzichtelijke, frisse design maakt dat de gebruikerservaring optimaal.

“Wij vinden het heel prettig om samen te werken met UBO. Naast het ontwikkelen van een herkenbare identiteit, het maken van content en het beheren van onze socials zijn ze ook strategisch sterk. We zijn samen begonnen met een account based lead strategie met het doel om van onze ‘ideale’ prospects echte ambassadeurs te maken.
Niels Verweij
Directeur Allinco

Fotografie

Om de pay-off ‘Welkom in ons netwerk’ kracht bij te zetten geven we Allinco een authentiek gezicht met eigen fotografie. De drie pijlers waarop hun bedrijfsverhaal rust: Altijd hoogwaardig, actief betrokken en absolute meerwaarde, krijgen door die eigen beelden nog meer lading. Daardoor wordt ieder uiting met beeld – social post, brochure, website -herkenbaar als echt Allinco.

Benieuwd wat UBO voor jou kan betekenen?

Menu

  • Home
  • Over UBO
  • Cases
  • Vacatures

Voor vastberaden
ondernemers.

Contact

Amersfoortseweg 28
3751 LK, Bunschoten-Spakenburg

Econtact@uwbusinessonline.nl
T030 700 97 63