Case Rebel Opleiding en Advies

De weg naar meer leads: het verhaal van Rebel Opleiding en Advies

Rebel Opleiding en Advies is een opleidingsinstituut voor ZZP’ers, ondernemers in het MKB en de zorg. Rebel biedt hen cursussen, advies, opleidingen en trainingen. Het unieke aan Rebel Opleiding en Advies is de praktijkervaring waarover het beschikt. Hierdoor sluiten de cursussen en trainingen uitstekend aan op de dagelijkse praktijk.

Dirk-Jan Rebel, Rebel Opleiding en Advies: “We hadden moeite met het bepalen van de koers die we met ons bedrijf moesten varen. Met dit vraagstuk zijn we bij Uw Business Online terecht gekomen. Samen hebben we alle aspecten van Rebel Opleiding & Advies onder de loep genomen. Vervolgens hebben we een strategie opgesteld met duidelijke doelstellingen. Dit heeft er onder meer toe geleid dat we ons cursusaanbod hebben uitgebreid, waardoor we nu ook een grotere doelgroep kunnen bedienen.”

Frank Hartog: ”We zijn begonnen met het vaststellen van de identiteit van Rebel Opleiding en Advies. Vervolgens hebben we dit vertaald naar een website en een marketingstrategie. Wij ondersteunen Rebel Opleiding & Advies met het schrijven van blogs, klantverhalen, artikelen en nieuwsbrieven. Dankzij een slimme herkenningssoftware kunnen de bedrijven die via deze content op de website zijn gekomen worden herkend en veranderen ze in interessante, concrete leads. Inmiddels nemen we ook de telefonische opvolging van deze leads uit handen van Rebel. We zorgen er op deze manier voor dat Rebel Opleiding & Advies om de tafel komt met interessante bedrijven. Zo kunnen we heel gericht de verhouding kosten versus omzet in de gaten houden.”

Dirk-Jan Rebel: “Onze koers is helder en dat werkt heel prettig. Uw Business Online neemt ons grotendeels de marketing- en saleswerkzaamheden uit handen. Op deze manier kunnen wij ons focussen op onze trainingen, cursussen en klanten. Met Uw Business Online onderhouden wij een hechte samenwerking. Regelmatig zitten we samen om de tafel om de huidige situatie te bespreken en vooruit te kijken naar de komende tijd. Daarnaast hebben we wekelijks telefonisch overleg en kunnen we ook altijd terecht voor vragen of problemen.”
Heb jij ook moeite met het bepalen van de juiste koers voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op of meld je aan voor een inspiratiesessie t.w.v. €399,-!

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-!