Hoe kun jij verder groeien als ICT bedrijf?

 

Lees het in onze whitepaper

Haal als ICT bedrijf alles uit je marketing Haal als ICT bedrijf alles uit je marketing
Ontwikkel als ICT bedrijf een killer marketingstrategie Ontwikkel als ICT bedrijf een killer marketingstrategie
Vertel een onderscheidend verhaal als ICT bedrijf Vertel een onderscheidend verhaal als ICT bedrijf

DRIE CRUCIALE STAPPEN VOOR VERDERE BEDRIJFSGROEI

Drie cruciale stappen voor verdere bedrijfsgroei.

Never waste a good crisis. Woorden die lang geleden door Winston Churchill zijn uitgesproken, maar vandaag de dag actueler zijn dan ooit. Ook in de ICT branche geldt dat er in tijden van crisis kansen liggen. De afgelopen decennia is er in deze branche veel gebeurd. Niet alleen de opkomst van clouddiensten en van eenmalige omzet naar een abonnementsstructuur, maar het was ook de tijd waarin de technische basis is gelegd voor het thuiswerken.

Door deze crisis lijkt het thuiswerken definitief te zijn doorgebroken. ICT bedrijven spelen hier op in door online werkplekken en Microsoft Teams te promoten. Maar thuiswerken brengt veel meer kansen voor ICT-bedrijven. Wat te denken van security of vaste en mobiele VoIP-telefonie? En blijft de traditionele werkplek vanuit het datacenter nog overeind?

In deze whitepaper behandel ik drie stappen die je als ICT bedrijf kan zetten om de basis te leggen voor verdere groei de komende jaren.

Aankomende webinars voor IT ondernemers.

Klantcase aaZoo.

Pure IT-netwerkspecialisten die behoren tot de top van Nederland. Dat zijn de mannen van aaZoo. Met hun internationale ervaring en kennis maken ze enterprise oplossingen beschikbaar voor het MKB. Of het nu gaat om netwerken, security, datacenteroplossingen of netwerkmanagement, ze zijn autoriteit binnen hun vakgebied.

Benieuwd wat UBO voor jou kan betekenen?

We helpen je graag!

De kans is groot dat jouw klanten op een andere manier naar ICT kijken. Zij willen geen techniek kopen, maar een oplossing voor hun vraagstukken. ”

Frank
Mede-eigenaar

Menu

  • Home
  • Over UBO
  • Cases
  • Vacatures

Voor vastberaden
ondernemers.

Contact

Amersfoortseweg 28
3751 LK, Bunschoten-Spakenburg

Econtact@uwbusinessonline.nl
T030 700 97 63