Het full-service marketingbureau voor vastberaden ondernemers

Marketing - Strategie

De schilder die zijn eigen huis nog moet schilderen, de schoenmaker die op versleten schoenen loopt en… het marketingbureau dat zijn eigen identiteit vastlegt! Na talloze identiteitstrajecten met onze klanten was het tijd om ook eens kritisch naar onszelf te kijken. Wat onderscheidt ons van andere bureaus? Waarom werken onze klanten graag met ons samen? Het antwoord? Wij begrijpen ondernemers! Daarom lanceren wij vandaag: Uw Business Online. Het full-service marketingbureau voor vastberaden ondernemers.

Marketing voor ondernemers door ondernemers

Alweer 4,5 jaar geleden richtte ik samen met Wesley Uw Business Online op. Ons belangrijkste doel? Ondernemers helpen groeien. Sindsdien zijn wij zelf ook flink gegroeid en mogen we 6 september met klanten en relaties de opening vieren van ons nieuwe kantoor. Een mijlpaal! De verhuizing naar het nieuwe pand was voor ons ook de aanleiding om onze identiteit vast te leggen. Het is natuurlijk mooi dat we groeien, maar waar komt dat door? Waarom doen klanten zaken met ons en wat kunnen ze van ons verwachten? Net als veel van onze klanten hadden ook wij moeite met het beantwoorden van deze vragen. Maar zoals zo vaak het geval: het antwoord is meestal simpeler dan je denkt. Klanten werken met ons samen, omdat wij begrijpen wat ondernemen betekent.

Geen hippe marketingtermen, maar een pragmatische aanpak

Als ondernemer worden je vaak gouden bergen beloofd door allerlei bureaus, maar in de praktijk valt dit nog weleens tegen. Ondernemen gaat met vallen en opstaan, geen enkel bedrijf gaat in één rechte lijn omhoog. Ook niet alles wat wij doen verandert in goud, maar wij steken wel onze nek uit als er iets misgaat. Ons uitgangspunt is altijd de onderneming zelf. Of we nu met de ondernemer, de marketing- of salesmanager aan tafel zitten, onze duidelijke ondernemersvisie vertalen we naar jouw bedrijf. Wil je groeien in omzet of mensen of ben je op zoek naar meer zichtbaarheid? Wij doen er alles aan om resultaten te boeken. Dit doen we op basis van een pragmatische aanpak. We beginnen niet bij de laatste hippe marketingtrend, maar kijken doelgericht wat het beste past bij jouw bedrijf. Als full-service marketingbureau hebben wij alles in huis om ondernemers volledig te ontzorgen op marketinggebied. Van het vastleggen van de identiteit, tot aan websiteontwikkeling en het opstellen en uitvoeren van de marketingstrategie. Voor een optimaal resultaat, werken we ook nauw samen met sales.

Met de lancering van onze nieuwe website en identiteit verandert er niets aan onze dienstverlening. Het helpt ons wel om keuzes te maken. Het vastleggen van onze identiteit vormt de basis voor alles wat we vandaag en in de toekomst doen. Welke klanten kunnen wij het best bedienen, welke werkwijze past bij ons en hoe onderscheiden we ons van de concurrent?

Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke ondernemersverhaal. Binnenkort eens koffie drinken in ons nieuwe pand? Neem dan contact met ons op.

Meer blogs

Blijf top of mind met krachtige touchpoints!Zet de klantreis centraal, niet jouw bedrijfMerkidentiteit, dé basis voor effectief design

Menu

  • Home
  • Over UBO
  • Cases
  • Vacatures

Voor vastberaden
ondernemers.

Contact

Amersfoortseweg 28
3751 LK, Bunschoten-Spakenburg

Econtact@uwbusinessonline.nl
T030 700 97 63