Is uw website al mobielvriendelijk?

Het internetten via mobiel stijgt nog ieder jaar.

Tegenwoordig worden er meer websites via de mobiel bezocht dan op de desktop. Een studie toont aan dat meer dan 49% van uw online bezoekers zich ergert als uw bedrijf geen mobielvriendelijke website heeft. Toch zijn er nog veel bedrijven die geen mobielvriendelijke website hebben. Dit heeft een negatief gevolg voor het aantal bezoekers van je website en dus uiteindelijk ook op je omzet!

Een mobielvriendelijke site betekent dat je website geoptimaliseerd moet zijn voor zowel smartphones als tablets. Dit kunnen speciaal voor mobiel ontwikkelde pagina’s zijn of websites met een responsive design. Een responsive design betekent dat het schermformaat zich automatisch aanpast aan het apparaat. Om die reden ziet je website er op een iPad, desktop of elk ander type smartphone er altijd goed uit. Zo ergert uw online bezoeker zich nooit meer aan uw website en raakt u geen klanten kwijt.

Hoger in Google door een mobielvriendelijke website!

Google gaat sites die mobielvriendelijk zijn belonen met een hogere ranking in de zoekresultaten. Dat geldt voor alle talen wereldwijd. Deze maatregel zal volgens Google zelf een grote impact hebben voor de ranking van bedrijven in de zoekmachine. In het verleden keken Google-algoritmen naar de bereikbaarheid van mobiele sites, maar nu is een website die mobielvriendelijk is een voorwaarde voor een hogere ranking. Laat deze kans niet links liggen en profiteer van de nieuwe regeling. Niet alleen het aantal bezoekers op uw website zal toenemen, maar ook uw omzet!

Blijf niet achter en laat de kans, om een hogere ranking in Google te bemachtigen, niet liggen. Benieuwd of jouw site mobielvriendelijk is? Check het hier of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-