fbpx

Omdat we zelf ondernemer zijn,
begrijpen we als geen ander
hoe belangrijk kennis is.

Merel
Uw Business Online

Kennissessies voor ondernemers

In onze kennissessies delen wij onze kennis over de belangrijkste onderwerpen voor ondernemers. Iedere keuze die we maken onderbouwen we door strategie en branding. Maar hoe uit zich dat in de praktijk?

Weet jij bijvoorbeeld hoe je de perfecte customer journey in kaart brengt? Of hoe je een killer marketingstrategie opzet?
Over deze én andere thema’s vertellen we je graag meer! Bekijk onze agenda en meld je nu aan!

EERSTVOLGENDE KENNISSESSIE

Een killer marketingstrategie

vrijdag 31 januari 2020 | 11:00 uur | Uw Business Online | Bunschoten - Spakenburg

Een killer marketingstrategie: klinkt goed hè? Maar wat is het eigenlijk? Voor ons is dat een marketingstrategie die perfect aansluit bij jouw persoonlijke bedrijfsdoelstellingen én de identiteit van het bedrijf. Of je nu op zoek bent naar leads, nieuwe werknemers of merkbekendheid, een gedetailleerde strategie helpt je om jouw doelen te bereiken. De marketingmiddelen zijn hierbij nooit het uitgangspunt. Jouw onderscheidend vermogen, doelen en de behoeftes van de klant wel!

calendar

Andere aankomende
kennissessies.

21 februari

Jouw website als leadgenerator

vrijdag 21 februari 2020 | 11:00 uur

Het is misschien wel de droom van iedere ondernemer: een website waar de leads als vanzelf binnenstromen! Dit gebeurt natuurlijk nooit vanzelf, maar er zijn zeker manieren om te zorgen dat jouw website als een leadmachine gaat werken. Is dit nu nog niet het geval? Dan zijn jouw marketingstrategie en website waarschijnlijk nog niet goed op elkaar aangesloten. Wij geven je graag enkele handvatten!