Omdat we zelf ondernemer zijn,
begrijpen we als geen ander
hoe belangrijk kennis is.

Merel
Uw Business Online

Kennissessies voor ondernemers

In onze kennissessies delen wij onze kennis over de belangrijkste onderwerpen voor ondernemers. Iedere keuze die we maken onderbouwen we door strategie en branding. Maar hoe uit zich dat in de praktijk?

Weet jij bijvoorbeeld hoe je de perfecte customer journey in kaart brengt? Of hoe je een killer marketingstrategie opzet?
Over deze én andere thema’s vertellen we je graag meer! Bekijk onze agenda en meld je nu aan!

Kennissessies worden webinars!
Gezien de huidige omstandigheden geven wij geen kennissessies op fysieke locatie. Maar geen zorgen! Je kunt de kennissessies nu gewoon thuis op de bank volgen in de vorm van webinars. Tot snel!

WEBINAR

De klantreis - haal het maximale uit je marketingbudget

Friday 17 April 2020 | 11:00 uur | Uw Business Online | Online

De customer journey, ook wel klantreis genoemd, is de weg die klanten afleggen naar het aanschaffen van jouw product of dienst. Nu zijn er talloze blogs geschreven over de verschillende modellen om deze reis in kaart te brengen, van het eeuwenoude AIDA-model tot en met de meer hippere variant van Google: See Think Do Care-model. Maar wat zijn nou de voordelen voor de interne organisatie? En waarom zou je tijd vrijmaken om je customer journey in kaart te brengen? Wij vertellen je er alles over tijdens de webinar op 17 april.

calendar

Andere aankomende
kennissessies.

15 May

Maximaal scoren met social media

Friday 15 May 2020 | 11:00 uur

Iedereen scrolt dagelijks door zijn tijdlijn. Dus daar wil je als bedrijf zijn! Maar hoe zorg je ervoor dat jouw content eruit springt tussen de vele berichten? Het antwoord is: strategie! Hoe je de juiste doelgroep bereikt, welke boodschap het beste werkt en hoe je van klanten fans maakt, leer je tijdens onze kennissessie. Wil jij je social media effectiever inzetten? Meld je hier aan!