Maak kennis met Hillany

“Het liefst ben ik 24/7 creatief!”

Hillany (23) is onze nieuwe aanwinst! Een creatief die niet graag stil zit. Vijf dagen per week ondersteunt zij het team van Uw Business Online als ‘designer’. In haar vrije tijd runt ze haar eigen bedrijf: ‘Wedthings’. Heeft ze nog een uurtje vrij? Dan gaat ze graag op stap met vrienden; “Stilzitten, dat vind ik maar niets. Ik ben graag creatief bezig of met vrienden voor de gezelligheid.”

Een ideale dag!

Hoe een ideale dag er uit ziet in de ogen van Hillany? “Laatst ontwierp ik voor het eerst een volledige website. Hierin kon ik al mijn creativiteit kwijt. Natuurlijk binnen de gestelde kaders, maar dat houdt het boeiend. Ontwerpen is voor mij als “spelen”. Ik blijf zoeken naar het perfecte plaatje. Pas als ik honderd procent tevreden ben, stuur ik mijn werk naar de opdrachtgever.” Voor klanten van Uw Business Online ontwerpt Hillany graag divers, van een logo tot aan de website: “Op kantoor is geen dag hetzelfde, dat spreekt mij écht aan. Daarnaast is de sfeer hier heel goed. Voor een gezellige lunch of vrijdagmiddagborrel ben ik altijd in!”

Leren door te doen

Hillany is graag up-to-date: “De laatste designtrends volg ik op de voet, want daar leer ik van en zo blijf ik mijzelf ontwikkelen. Ik ben liergierig aangelegd; zoek graag alles tot op de bodem uit. Ik geloof dat je het meeste leert door het gewoon te doen! De komende tijd ga ik mij bezighouden met conversie-optimalisatie door middel van design. Ik ben bijvoorbeeld benieuwd of bepaalde kleuren sneller tot conversie (gedrag) leiden en hoe we dit kunnen inzetten voor onze klanten.”

24/7

Naast haar fulltime baan runt Hillany een eigen onderneming: ‘Wedthings’. Zij ontwerpt trouwkaarten. “Iets heel anders dan mijn dagelijkse werkzaamheden bij Uw Business Online. De afwisseling vind ik juist zo leuk. Het zijn twee totaal verschillende branches, namelijk; online versus print. Ik ben eigenlijk het liefst 24/7 creatief bezig!”

Heb jij creatieve uitdagingen voor mij? Neem dan even contact met mij op!

Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-