Maak kennis met Jarno

Een aanstekelijk enthousiasme en leergierigheid kenmerken Jarno Zijnstra (22). Begonnen als stagiair en inmiddels uitgegroeid tot Hoofd Support, maakt hij een mooie ontwikkeling door bij Uw Business Online. “Het is mooi om te zien dat wij bedrijven echt verder brengen. Ik ben er trots op dat ik daar onderdeel van ben door het bouwen van goede websites en het leveren van snelle support.”

Ontwikkeling als Webdeveloper

In 2015 kwam hij als stagiair binnen voor zijn opleiding tot webdeveloper. “ICT heeft mij altijd getrokken. Ik ben continu bezig met websites en het creëren van online middelen om klanten nog succesvoller te maken. Na mijn afstuderen ben ik bij Uw Business Online gebleven. Ik heb hier de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in een jong en succesvol bedrijf. Ik krijg veel verantwoordelijkheid, maar ook de gelegenheid om te leren. Die combinatie is voor mij ideaal!” Het zorgt ervoor dat hij elke dag met plezier naar zijn werk gaat. “Ik vind het leuk om websites te ontwikkelen voor onze klanten. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt én ik kan onze klanten verder helpen. Elke dag zie ik wat ik heb gemaakt en dat maakt mijn werk heel tastbaar.”

Hoofd Support bij Uw Business Online

Sinds afgelopen zomer is Jarno ook hoofd van de supportafdeling. “Daar ben ik echt trots op. Ik vind het mooi om klanten te kunnen helpen die problemen hebben en deze voor ze op te lossen. Het brengt nog meer variatie aan in mijn dagelijkse werkzaamheden: van probleemoplossingen met de e-mail tot het bouwen van een nieuwe webshop.”

Ontspanning

Naast het harde werken, is er gelukkig ook nog tijd voor ontspanning. Jarno komt niet uit de buurt, zijn roots liggen in het hoge Noorden en sinds negen jaar woont hij in het Zuiden van het land. “Anderhalve maand geleden ben ik getrouwd en nu woon ik samen met mijn vrouw in Sleeuwijk. Naast dat ik altijd al wel met computers bezig ben, doe ik ook graag aan zaalvoetbal en ik bespeel het orgel. Allebei een fijne manier om te ontspannen.”

Krachten combineren

Een fijne samenwerking met collega’s is voor hem onmisbaar. “Er heerst een goede sfeer en we zijn altijd eerlijk tegen elkaar. Dat vind ik heel belangrijk, want zo kunnen we veel van elkaar leren. En we hebben elkaar ook nodig. Een website is meer dan alleen een ontwerp, hij moet ook functioneel zijn. Iedereen heeft bij ons een ander specialisme, of dat nu development, marketing, design of sales is. Door samen te werken combineren we onze krachten voor een mooi eindresultaat.” Dat maakt Uw Business Online volgens Jarno ook uniek. “Wij denken en werken mee, hebben goed klantcontact én we leggen onze klanten uit waarom wij iets doen. Dat maakt het verschil.” Juist dat meedenken zorgt voor een mooie uitdaging. “Het is daarom ontzettend belangrijk om alle techniek in de gaten te houden en nog beter te worden in wat ik doe. Met die ambitie ben ik dagelijks bezig.”

Benieuwd wat Jarno voor jou kan betekenen? Neem contact op!


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-