Meer online bezoekers, meer klanten!

Meer online bezoekers, meer lokale klanten want meer dan de helft van uw potentiële gasten raadpleegt eerst het internet voor een bezoek aan een bedrijf.

Deze quote komt uit het zojuist uitgebrachte brancherapport van de Rabobank. In mijn dagelijkse werkzaamheden merk ik dat eigenaren weinig tot niet bezig zijn met online ondernemen. Dat is meer iets voor webshops, krijg ik vaak te horen. Terecht? Ik vind van niet. En het brancherapport bevestigt dat.

Online bezoekers

Het woord conversie komt bij veel bedrijven niet veel voor. Conversie op een website is het proces van een websitebezoek naar een actie: een conversiedoel. Hebt u een conversie doel? Weet u hoeveel bezoekers uw website bezoeken en vervolgens uw onderneming? Het zijn enkele simpele maar belangrijke vragen. Voor veel ondernemers is hier een inhaalslag te maken.

Een website is een middel. Het uiteindelijke doel is een bezoekende klant in uw onderneming. Hoe krijgt u een ‘online’ klant zover dat hij ‘offline’ uw bedrijf bezoekt. Tegen ondernemers zeg ik altijd één ding: creëer meer verlangen, interesse in en aandacht voor uw bedrijf. Zorg daarbij dat de sfeer en service die je als ondernemer ‘offline’ aanbied ‘online’ terugkomt.

Uw Business Online

Daarom zijn wij begonnen met Uw Business Online. Uw Business Online is een zeer gebruiksvriendelijk, drie-in-één software product. Of u nu uw bedrijf wilt presenteren als website, mobiele website of app op een tablet. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zo wordt gepresenteerd dat het staat voor optimale conversie. Of uw ‘online’ klanten uw website nou via computer, tablet of smartphone bezoeken, ze krijgen altijd de sfeer en service die je als ondernemer ook ‘offline’aanbied.

Wilt u ook meer online bezoekers omzetten in offline betalende klanten?

Neem dan vrijblijvend met ons contact op!

Met vriendelijke groet,

Frank Hartog


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-