MVO projecten

Samen bereik je vaak veel meer. Met die gedachte zijn wij actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. We steunen daarom diverse projecten, initiatieven en verenigingen. We vertellen je hier graag mee over!

Stichting Groep voor Minder Bedeelde

De Stichting Groep voor Minder Bedeelde zet zich volledig vrijwillig en zonder winstoogmerk in om de armoede in Bunschoten-Spakenburg en omgeving aan te pakken. Om dit mooie initiatief te steunen hebben wij de website gemaakt. Hier kunnen mensen meer te weten komen over deze stichting en, belangrijker nog, doneren of zich aansluiten!

Bekijk de website

Stichting Geloof en Handel

De Stichting Geloof en Handel zet zich in voor eerlijke handel over de hele wereld. Gedreven vanuit het geloof bestrijden zij in kwetsbare gebieden onrecht zoals uitbuiting, mensenhandel en armoede waar de mensen daar onder te lijden hebben. Dit kunnen zij echter niet zonder steun. Middels het maken van een website dragen wij ons steentje bij! Via de website kan iedereen deze organisatie steunen door middel van een financiële bijdrage, eigen inzet of andere betrokkenheid.

Bekijk de website

SV Spakenburg

Sinds de oprichting in 1931 speelt SV Spakenburg onafgebroken op het allerhoogste amateurniveau. Als trouwe supporters zijn wij al jaren betrokken bij onze plaatselijke vereniging. Inmiddels zijn we ook trotse sponsor van SV Spakenburg en dragen op deze manier ons steentje bij aan deze mooie club. Daarnaast zijn wij sponsor van de nieuwsbrief, die we tweewekelijks naar alle medesponsors versturen.

Meer lezen over SV Spakenburg

De Mik

MIK ’80 is een kleine fietsvereniging uit Bunschoten-Spakenburg en telt ongeveer 100 leden. Mik ’80 is een sportieve club, waar op zijn tijd behoorlijk stevig gefietst wordt, maar altijd geldt: samen uit, samen thuis. Een sympathieke vereniging waar wij ons als websponsor met plezier aan hebben verbonden.

Bekijk de website

VV Eemdijk

VV Eemdijk ligt op een steenworp afstand en kan ook op onze steun rekenen. We leveren graag een bijdrage aan lokale sportverenigingen en de hoofdklasser is hier een perfecte kandidaat voor!

Bekijk de website

Team Digisource

Digisource heeft in januari meegedaan aan autotoertocht Navigate North. In zeven dagen hebben zij extreme kou getrotseerd en bijna 7250 kilometer afgelegd. Met deze tocht hebben zij geld opgehaald voor Stichting Breath, dat zich inzet om het leven van (straat)kinderen in onder meer Oekraïne, Georgië en Roemenië te verbeteren. Met het ontwikkelen van de Team Digisource website en ondersteuning in de marketing hebben wij met trots hier ons steentje aan bijgedragen!

Bekijk de website

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v.€399,-!