Personeelsinterview Cylia Noordam – Creatief en enthousiast

Beeldmateriaal speelt een belangrijkere rol dan ooit. Bedrijven zetten steeds meer middelen in om hun klant te bereiken en zijn zo via veel online kanalen zichtbaar. Denk maar aan de vormgeving van een nieuwsbrief, het ontwerp van een whitepaper of het design van website-elementen. Vorige maand is de passievolle Cylia Noordam ons team komen versterken om ondernemers te helpen met het maken van mooie beelden. Laten we eens nader kennis maken!
cylia-ubo

Cylia in een notendop

“Mijn naam is Cylia Noordam (ja, het zusje van Maya) en ik ben 22 jaar oud. Momenteel woon ik in Haarlem, maar ik kom oorspronkelijk uit Baarn. Als student International Communication and Media houd ik ervan om creatief bezig te zijn en kan echt mijn passie kwijt in ontwerpen en conceptcreatie,” vertelt Cylia.

Als we vragen waar je Cylia altijd wakker voor kunt maken, krijgen we meteen dit antwoord: “Frikandel! Dat is echt mijn allerliefste lievelingssnack. Daarnaast houd ik ook heel erg van reisjes maken. En Escaperooms. Mag ik meerdere antwoorden geven?”

Creatief van jongs af aan

Maar waar komt eigenlijk die creatieve passie voor ontwerpen vandaan? “Ik ben eigenlijk altijd al creatief geweest. Doordat ik een lastig ziekteverleden heb, was ik vroeger veel thuis. Ik vulde mijn tijd dan vooral met knutselen, tekenen en spelletjes doen. Nu ik werk als designer doe ik dat eigenlijk ook, maar dan op grotere schaal!”

“Voor mijn studie heb ik al eerder stage gelopen, op de creatie-afdeling van Isobar. Daar heb ik vooral concepten voor social media campagnes bedacht en deze uitgevoerd voor o.a. Netflix, Fanta en Etos. Een hele leerzame tijd! Dit heeft mij nog meer gestimuleerd om een creatief vak te kiezen.”

Werken bij Uw Business Online

Cylia: “Wat ik tot nu toe van mijn werkzaamheden vind? Nou, ik vind de verscheidenheid in werk heel erg leuk. Zo ben ik bijvoorbeeld aan het begin van de dag bezig met een nieuwsbrief, daarna design ik een whitepaper, om vervolgens een Facebook post ontwerpen en de rest van de middag een deel van een website vorm te geven. Heel divers en leuk!”

Bij Uw Business Online maakt iedereen deel uit van het team en heeft iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheden. “Er heerst echt een hecht teamgevoel. Zo is er ruimte voor gezelligheid, maar blijven we wel kritisch naar ons eigen werk kijken. Daarbij bespreken we tijdens ons wekelijk overleg elkaars prestaties. Dat is heel effectief en leerzaam, omdat we vanuit verschillende disciplines elkaar ondersteunen om zo tot nieuwe inzichten te komen. Deze wisselwerking vind ik heel bijzonder. Ik voel me altijd gesteund in wat ik doe en word tegelijkertijd uitgedaagd en gemotiveerd om mezelf verder te ontwikkelen als persoon en designer.”

Blijven ontwikkelen

Cylia heeft voor zichzelf ook een goed toekomstbeeld geformuleerd: “De komende tijd verwacht ik mij nog verder te ontwikkelen als designer en marketeer. Ik wil graag nog meer met de klant in gesprek gaan om samen een visuele identiteit te creëren. Zo kunnen we met behulp van beelden een mooi verhaal vertellen.”

Het succes van een goed design

De visuele uitingen van een bedrijf zijn het verlengstuk van de identiteit en spelen zo een belangrijke rol in jouw online marketingactiviteiten. Je wilt je als ondernemer namelijk op een bepaalde manier positioneren en zo een bepaalde boodschap uitstralen. Zo kun jij op een slimme manier marketing doen. Benieuwd wat voor diensten wij allemaal inzetten waar design een belangrijke rol in speelt? Neem hier eens een kijkje.


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-