SEO, blogs, meetings en whitepapers: de werkweek van Maya!

Maandag
Op de maandag begin ik altijd met het team met het doornemen van de week. Zelf zal ik vandaag aan de slag gaan voor meerdere klanten. Ik heb een wekelijkse belafspraak met Dirk-Jan van Rebel Opleiding & Advies en een ICT bedrijf. Tijdens deze gesprekken bespreken wij altijd de marketing voor de komende week en de algehele voortgang en doelstellingen. Op deze manier komt er continuïteit in de marketing en dat werkt erg efficiënt. Na deze gesprekken zal ik voor beide bedrijven gelijk doorgaan met het schrijven van een blog. Daarnaast leg ik vandaag de laatste hand aan de whitepaper over ICT veiligheid van ICT bedrijf Digisource. Ook organiseert Digisource een seminar waarvoor een uitnodiging gemaakt moet worden. Ik sluit mijn dag af met een overleg over de website van Kooloos Zon & Terras met Jarno en Frank.

Dinsdag
Vandaag staat er voor mij veel op de planning. Van het afnemen van een personeelsinterview voor een andere ICT dienstverlener tot de promotie van onze eigen Marketing Experience. In samenwerking met De Bunschoter en Match-Day organiseren wij namelijk een inspiratiesessie over marketing en sales voor ondernemers. Ook zal ik vandaag telefonisch de marketing doornemen met een ICT bedrijf uit Sassenheim. Ik ga verder even langs bij William van ABC Banden & Autoservice voor de marketing van de komende maanden. Daarna zal ik voor ABC aan de slag gaan met een blog, een nieuwsbrief voor Miss Vintage en een SEO check voor de website van Hotel Spakenburg. Lekker afwisselend!

marketing-experience

Woensdag
Een deel van mijn dag zal vandaag in het teken staan van een ICT bedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht. Voordat de website live gaat, ga ik alle teksten controleren en de SEO optimaliseren. Daarnaast heb ik vandaag een vaste Skype afspraak met een ICT bedrijf uit Barneveld, waarvoor ik een artikel ga schrijven over spammy e-mail. Voor een ander ICT bedrijf staat het schrijven van een blog over werkplekbeheer op de planning. Verder ga ik aan de slag met de marketingrapportages van enkele klanten. Hierin laten we zien wat de resultaten zijn geweest van onze marketing in maart.

Donderdag
Vanmorgen heb ik een afspraak met de Bunschoter en Match-Day over onze Marketing Experience en de promotie daarvan. Vandaag staat er verder veel tijd ingepland voor Digisource. In mijn vaste overleg met Peter gaan we het blog, de seminaruitnodiging en de whitepaper bespreken. Gisteravond is de opgemaakte versie hiervan binnengekomen en die ziet er super uit! Daarnaast ga ik vandaag aan het werk voor een ICT bedrijf uit Sneek. Ook zij organiseren een seminar en met behulp van Sharpspring ga ik een marketingautomation hiervoor inrichten. Daarna heb ik overleg met een ander ICT bedrijf. Ik sluit mijn dag af met het versturen van de nieuwsbrief voor SV Spakenburg. De derby komt er weer aan en via de nieuwsbrief moeten alle sponsors geïnformeerd worden.

afbeelding-dagboek-maya


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-!