Websites ontwikkelen, nieuwe systemen inrichten en snel support: de werkweek van Jarno!

Maandag
De maandag start ik altijd met het wekelijkse overleg met het team. Hierin bespreken we met elkaar aan welke projecten deze week moet worden gewerkt. Zelf zal ik deze week aan de slag gaan met de websites van FlexFitters, Accent Automatisering, De Soesterduinen, 123Fin en Assurantiekantoor De Jong en Van Diermen. Voor Accent ga ik de dienstenpagina’s uitwerken en voor 123Fin ga ik een start maken met de nieuwe website.

inspiratielunch-jarno-afbeelding

Dinsdag
Vandaag staat mijn dag volledig in het teken van de nieuwe website van FlexFitters. Hiervoor ga ik de homepage maken en een CMS systeem inrichten. Dankzij dit systeem kan de website op een eenvoudige manier beheerd worden. Tijdens mijn vaste supporturen verwerk ik alle vragen opmerking van klanten. Deze tickets verwerken we altijd binnen 24 uur, dus hier ben ik elke dag mee bezig.

Woensdag
Ook vandaag zal ik weer veel bezig zijn voor FlexFitters. Ik ga aan de slag met de overige pagina’s, het menu en de koppeling met een extern systeem. De vacatures uit dit systeem worden dan direct ook op de website getoond. Daarnaast zal ik vandaag ook weer een aantal supporttickets verwerken.

Donderdag
Vandaag ga ik verder met de nieuwe website van de Soesterduinen. Ik ga de arrangementen van de Soesterduinen toevoegen in het reserveringssysteem. Een leuke uitdaging, omdat het echt een stukje maatwerk is. Daarnaast werk ik vandaag aan de nieuwe website van Assurantiekantoor De Jong en Van Diermen. De website is voor op de pc grotendeels compleet, maar dit moet ook nog voor de andere devices gelden. Vandaar dat ik de website vandaag helemaal zal nalopen op mobiel. Eventuele problemen zal ik vervolgens gelijk goed zetten.

Vrijdag
De laatste dag voor het weekend ga ik voor een schoonheidsinstituut in de website een boekingssysteem integreren. Dankzij dit systeem moet het reserveren eenvoudig en snel verlopen. Daarnaast ga ik voor Miss Vintage aan de slag. De webshop van Miss Vintage wordt naar het Engels vertaald, zodat mensen ook buiten Nederland eenvoudig via de website van Miss Vintage een bestelling kunnen plaatsen. Vandaag zal ik de informatie over verzendingen naar het buitenland op de website plaatsen.


Wil je maandelijks online marketingtips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Background

Meld je aan voor een gratis inspiratiesessie op locatie t.w.v. €399,-!