Video draait bij ons om het resultaat. Hoe zorgen we dat de doelgroep hem te zien krijgt? Hoe maken we video’s supereffectief? Dat bepaalt het succes

Joost
Videograaf

Video.

Met ons eigen videoteam produceren wij professionele video’s die perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit. Van klantverhalen tot bedrijfsvideo’s en van tv-reclames tot brand campagnes op sociale media, wij brengen het in beeld. En omdat wij denken vanuit de customer journey en video zien als middel om jouw doelen te bereiken, weet je zeker dat jouw video effectief is. Want daar draait het om, het resultaat dat we behalen door de inzet van videomarketing.

  • Bedrijfsfilm
  • Branded video content
  • Social video
  • Businesscase video
  • Vlog

Sessie, creatief concept en script.

Hoe het maken van een video precies in zijn werk gaat? We beginnen met een creatieve sessie, waarin we dieper ingaan op doelstellingen, vorm en inhoud van de video. Wij bedenken de verhaallijn en spanningsboog en gaan op zoek naar beelden die de inhoud illustreren en versterken. Dit presenteren wij in een creatief concept.

Filmproductie.

Ons team gaat dan aan de slag met de productie: alles wordt geregeld, zodat we het verhaal uit het creatieve concept kunnen vastleggen. Locaties worden bepaald, en alle betrokkenen worden ingepland voor de filmdata. We hebben zelfs een eigen Filmstudio mét greenscreen die je zou kunnen huren. En dan gaan we filmen. Het verhaal wordt werkelijkheid tijdens een intense en intensieve dag: we zoeken emotie, actie en beweging en leggen dit vast.

Monteren.

Het beeldmateriaal wordt in de montage samengevoegd tot een film met als uitgangspunt het creatief concept. Het is belangrijk dat de film blijft boeien tot het einde. Wij mixen vervolgens audio af en zoeken passende muziek en een voice-over bij de film.

Doelen
Wat door filmmakers weleens over het hoofd wordt gezien: de video moet zoveel mogelijk bekeken worden door de doelgroep. Daarvoor maken we hem toch? Daarom zorgen wij ervoor dat we een slimme strategie ontwikkelen om jouw doelen te bereiken, met een prachtige video.

Sparren over jouw uitdagingen?

Neem contact op!

Menu

  • Home
  • Over UBO
  • Cases
  • Vacatures

Voor vastberaden
ondernemers.

Contact

Amersfoortseweg 28
3751 LK, Bunschoten-Spakenburg

Econtact@uwbusinessonline.nl
T030 700 97 63